FORGOT YOUR DETAILS?

Dobar Frizer Beograd

FRIZER

Svečane frizure

Svečane frizure obavezne su kada je reč o važnim događajima jer je raspuštena kosa ili frizura koju sami napravite previše jednostavna.

Svečane frizure su poseban segment našeg posla i na njih smo veoma ponosni! U frizerskom salonu u Sotto Sopra negujemo različite tehnike i stilove oblokovanja kose.

U izradu i oblikovanje svečanih frizura, punđi i pletenica unosimo svu svoju kreativnost i znanje, od šišanja, koloracije, preparacije kose i na kraju njenog postavljanja u željeni oblik.

Svaku svečanu frizuru kreiramo isključivo za Vas i sa ponosom možemo reći da za sve ove godine nismo napravili ni jednu kopiju.

Vaša svečana frizura je samo Vaša.

Kontakt informacije:

  • Adresa: Obilićev venac 25, 11000, Beograd
  • Mobilni: +38169 3333 500
  • Fiksni: +38111 405 8674
1100

MITOVI I ISTINE

Preterano češljanje može oštetiti zdravu kosu i provocirati da pre opadne. Zato se češljajte samo onoliko koliko je potrebno da napravite frizuru.

Kosa opada zbog stresa - Folikuli kose prolaze kroz uobičajene periode odmaranja. Iznenadni stres utiče da uđu u ovu fazu prerano, pa kosa može da opada tri meseca nakon napete situacije.

Šišanje dece na "nulu" sprečava kasnije ćelavost - Muška ćelavost je nasledna i nikakvi trikovi ne pomažu. Ako otac i deda sa majčine strane imaju tu genetsku sklonost, dete će je naslediti.

Kosa brže raste leti - Kad je hladno, krv se usmerava u unutrašnje organe kako bi se održala temperatura tela, što smanjuje protok krvi ka glavi. Leti jača cirkulacija poboljšava aktivnost folikula i ubrzava rast kose za 10 do 15 odsto u odnosu na zimu.

Utisci korisnika:

M.K.
Pronasla sam ih preko googla, i mogu reći da sve što piše na njihovom sajtu zapravo jeste tako! Oduševljena sam, preporučila bih svima! Prelep ambijent, ljubazno osoblje i stavno su posvećeni svom poslu.
Radmila VujovićEkonomista
U današnje vreme kada je sve brzo, i kad smo pod stresom moram priznati da je pravo opuštanje doći kod njih i pustiti da Vam rade nokte. Sve pohvale!
Zorica Nikolić
Pre njih sam imala dosta loših iskustva sa pedikirom. Moram priznati da njihov sajt na prvu loptu mi je ulio poverenje, ali sam rešila da probam. Moram reći da su ispunili sva moja očekivanja i više od toga. Uvek me dočekaju sa osmehom na licu, da želim više vremena da provodim kod njih.

Ostavite i vi Vaše utiske :)

Ako i vi želite da ostavite Vaše utiske koje ste doživeli kod nas posetite našu Facebook stranicu, a mi ćemo objaviti komentare na našem sajtu.

Šta Vam preostaje?

DOBAR FRIZER BEOGRAD

01

Pogledajte zašto se razlikujemo od drugih.

POGLEDAJTE GALERIJU

02

Pogledajte galeriju naših radova.

Izaberite termin

03

Izaberite termin koji Vam odgovara i pozovite nas!

TOP